Groepscursus, samen voor hetzelfde doel

Kies je voor een groepscursus dan heb je de support van medecursisten. Samen ga je voor hetzelfde doel, hoe fijn is het te ervaren dat je er niet alleen voor staat en ziet dat ook anderen net als jij hun ups en downs ervaren tijdens het afvallen. En handig om te horen hoe andere cursisten met hun valkuilen en zwakke momenten omgaan, want die hebben we allemaal!

 

Fit & Slank is geen dieet maar een leefwijze

Gezond afvallen is niet het enige doel van de cursus. Fit & Slank is namelijk geen dieet maar een leefwijze waar je een leven lang plezier van hebt. Dit betekent een verandering en verandering in gedrag is alleen mogelijk wanneer je denk- en eetpatronen en gewoontes doorbreekt. Daar gaan we tijdens de cursus ook mee aan de slag. Met Fit & Slank ontwikkel je een gezond eetpatroon waarbij je zelf de regie hebt en houdt. Je krijgt geen weekmenu’s mee maar wel “de Regel van 3” en “de 7 Afspraken”, een fijne houvast waar je op kunt navigeren en op terug kunt vallen. Je zult ervaren hoe je wekelijks meer vertrouwen in jezelf krijgt en steeds meer geniet van vers, eenvoudig en vitaal eten.
 

De groepscursussen zijn opgebouwd uit een viertal cursussen die je na elkaar kunt volgen, maar dat hoeft niet. Heb jij genoeg aan de eerste cursus dan kan dat. De eerste twee cursussen 'Fit & Slank in 8 weken' (8x 60min.) en 'Fit en slank in evenwicht' (8x 30min.) staan in het teken van inzicht en doen. De laatste twee cursussen 'Fit & Slank een leven lang' (8x 30min.) en 'Fit & Slank onder controle' (10x 15min.) staan vooral in het teken van doen en bieden je een prettige stok achter de deur om door te gaan en je nieuwe levenswijze eigen te maken. Deze cursussen bieden je o.a. een weegmoment en een peptalk.

 

Meer informatie over:

Fit & Slank in 8 weken

Fit & Slank in evenwicht

Fit & Slank een leven lang

Fit & Slank onder controle

 

De consulten van Fit & Slank worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed, check bij je eigen verzekeraar of jouw verzekering hier ook voor in aanmerking komt.